Meni Zapri

Organi društva

Organi društva od ustanovitve do 2020:

1994 – URADNI NASLOV Tumova 8, 63211 Škofja vas

Predsednik: Mitja Starec, generalni sekretar g. Bela Bukvič, namestnik predsednika g. Branko Skutnik, člani pa: Štefan Fartek, Drago Klobučar, Vladimir Kovačič, Valter Paulič, Stanislav Pavlin, Nikolaj Rožič, Tomaž Globokar, Ivan Lipovšek, Boris Peroša, Vinko Brezar, Franc Steinman. Nadzorni svet je bil v sestavi: Stane Petrič (predsednik), Ivo Senica, Vladimir Haller. Komisija za varstvo pred vodo: Rok Fazarinc (predsednik), Franc Avšič, Franc Bobovec, Aleš Horvat, Smiljan Juvan, Robert Kepa, Albin Krapež, Marko Planinšek, Vesna Sušec-Šuker, Franc Šmid, Damjan Vodnjov. Komisija za varstvo vode: Mitja Rismal (predsednik), Blaženka Fliser, Zlatko Gabrijelčič, Uroš Krajnc, Leonid Kregar, Darko Lukan, Ivan Parkelj, Zorka Sotlar, Igor Kovačič, Oto Tusar, Dušan Zgonik. Častno razsodišče: Janko Bleiweis, Jože Cetina, Anton Cvahte, Lado Gorišek, Ivan Krapec

1995

KOMISIJA ZA VARSTVO PRED VODO Franc Avšič (v.d. predsednika); KOMISIJA ZA VARSTVO VODE Uroš Krajnc (v.d. predsednika)

1996

Zamenjave v organih društva: FORUM Jože Harejnamesto Ivana Lipovška; KOMISIJA ZA VARSTVO PRED VODO predsednik Matjaž Mikoš namesto Roka Fazarinca; KOMISIJA ZA VARSTVO VODE predsednik Jože Panjan namesto Mitja Rismala

1997

FORUM Mitja Starec (predsednik), Bela Bukvič (gen. sekretar), Štefan Fartek, Tomaž Globokar, Jože Harej, Drago Klobučar, Vladimir Kovačič, Matija Marinček, Stanislav Pavlin, Boris Peroča, Franci Steinman, Janež Šeme, Damijan Vodnjov; NADZORNI SVET Stane Petrič, Miloš Gnus, Roman Rajer; KOMISIJA ZA VARSTVO PRED VODO Matjaž Mikoš (predsednik), Franc Avšič, Franc Bobovec, Uroš Ferjan, Aleš Horvat, Smiljan Juvan, Robert Kepa, Albin Krapež, Marko Planinšek, Vesna Sušec-Šuker, Franc Šmid; KOMISIJA ZA VARSTVO VODE Jože Panjan (predsednik), Zlatko Gabrijelčič, Igor Kovačič, Uroš Krajnc, Leonid Kregar, Darko Lukan, Ivan Parkelj, Zorka Sotlar, Mirjana Teselj, Oto Tušar, Dušan Zgonik; ČASTNO RAZSODIŠČE Janko Bleiweis, Anton Cvahte, Vlado Gorišek, Ivan Krapec, Tomaž Umek

1999

FORUM Matjaž Mikoš namesto Francija Steinmana

2000

FORUM Mitja Starec (predsednik), Bela Bukvič (gen. sekretar), Željko Blažeka, Tomaž Globokar, Jože Harej, Aleš Horvat, Iztok Kleinbencetl, Drago Klobučar, Vladimir Kovačič, Matija Marinček, Jože Panjan, Stanislav Pavlin, Janez Sraka, Damijan Vodnjov; NADZORNI SVET Štefan Fartek (predsednik), Danilo Senič, Vesna Sušec-Šuker; KOMISIJA ZA VARSTVO PRED VODO Viktor Pirc (predsednik); KOMISIJA ZA VARSTVO VODE Zorka Sotlar (predsednik); ČASTNO RAZSODIŠČE Miloš Gnus, Janez Hribar, Sandra Pirjevec, Roman Rajer, Franc Šala

2001

FORUM Mitja Starec (predsednik), Bela Bukvič (gen. sekretar), Željko Blažeka, Aleš Horvat, Drago Klobučar, Jože Panjan, Stanislav Pavlin, Vinko Brezar, Andrej Bukovec, Jože Dominko, Janez Nučič, Sandra Pirjevec, Roman Rajer, Nikolaj Rožič, Danilo Senič; NADZORNI SVET Štefan Fartek (predsednik), Marija Renčelj, Vesna Sušec-Šuker; KOMISIJA ZA VARSTVO PRED VODO Viktor Pirc (predsednik); KOMISIJA ZA VARSTVO VODE Zorka Sotlar (predsednik); ČASTNO RAZSODIŠČE Miloš Gnus, Janez Hribar, Boris Peroša, Ivan Parkelj, Franc Šala

samorazrešitev članov Foruma zaradi kronične nesklepčnosti

2004 – Spremenjen NASLOV DRUŠTVA; Lava 7, 3000 Celje

FORUM Lidija Globevnik (predsednica), Tomaž Oberžan (gen. sekretar), Mojca Černe, Igor Lampič, Zlatko Mikulič, Mitja Rismal, Agata Suhadolnik, Tomaž Umek; NADZORNI SVET Tadej Markič, Stanislav Pavlin, Boris Peroša; ČASTNO RAZSODIŠČE Štefan Fartek, Veronika Firm, Matija Marinček, Mitja Starec, Janez Šeme;

2007

FORUM Lidija Globevnik (predsednica), Tone Prešeren (tajnik), Igor Plestenjak, Damjan Sever, Emilija Obal, Borut Roškar, Zlatko Mikulič, Tomaž Oberžan, Silvana Batič; NADZORNI SVET Uroš Krajnc, Mitja Starec, Franci Avšič; ČASTNO RAZSODIŠČE Štefan Fartek, Veronika Firm, Matija Marinček, Smiljan Juvan, Janez Šeme.

2010

Aleš Klabusnamesto Igorja Plestenjaka; preimenovanje ČASTNEGA RAZSODIŠČA v DISCIPLINSKO SODIŠČE

2011

FORUM Lidija Globevnik (predsednica), Zlatko Mikulič (podpredsednik), Tone Prešeren (tajnik), Aleš Klabus, Damjan Sever, Andrej Biro, Borut Roškar, Tomaž Oberžan, Silvana Batič; NADZORNI SVET Uroš Krajnc, Mitja Starec, Franci Avšič; ČASTNO RAZSODIŠČE Veronika Firm, Matija Marinček, Smiljan Juvan.

2016 – Spremenjen URADNI NASLOV: Šipkova ulica 10, 1241 Kamnik

Upravni odbor: dr. Lidija Globevnik (predsednica), Aleš Klabus (podpredsednik), Tone Prešeren (tajnik), dr. Zlatko Mikulič, Damjan Sever, Andrej Biro, Borut Roškar, dr. Vanja Ramšak, Silvana Batič; NADZORNI SVET Franci Avšič (predsednik), dr. Uroš Krajnc in Mitja Starec; ČASTNO RAZSODIŠČE Veronika Firm, mag. Matija Marinček, mag. Smiljan Juvan.

2022

Upravni odbor: dr. Lidija Globevnik (predsednica), Gašper Zupančič (podpredsednik), Tone Prešeren (tajnik), Silvana Batič, Aleš Klabus, dr. Uroš Krajnc, Andrej Biro, Damjan Sever, Borut Roškar, Matej Radinja; NADZORNI SVET mag. Smiljan Juvan (predsednik), Mitja Starec, mag. Mateja Klaneček; ČASTNO RAZSODIŠČE mag. Matija Marinček (predsednik), Veronika Firm, Gašper Šubelj.

sl_SISlovenščina